Enkel- voetblessures

De eerste masterclass in de BIG5 reeks gaat over enkel- en voetblessures in het voetbal. Topexperts Gino Kerkohoffs en Evert Verhagen praten je in een middag bij over de nieuwste inzichten op het gebied van diagnostiek, behandeling en Return to Sport.

informatie

In deze masterclass Enkel- en voetblessures in het voetbal praten topexperts Gino Kerkhoffs en Evert Verhagen je bij over de nieuwste inzichten op het gebied van diagnostiek, behandeling en Return to Sport.

Onderwerpen:

  • Preventie
  • Diagnostiek
  • Behandeling (incl. Return to Sport)
  • Secundaire preventie

Online congres

On-demand

Kosten

€150 (Vrijgesteld van BTW)

Accreditatie

4 punten (algemeen en sport)
Certificaat van deelname

SPREKERS

Evert Verhagen

Bewegingswetenschapper en in de wetenschappelijke wereld een gerenommeerde onderzoeker op het gebied van sportblessurepreventie. Hij is aan het Amsterdam UMC aangesteld als hoogleraar “Epidemiology of Sports, Physical Activity & Health”en is co-directeur van het Amsterdam Institute of Sport Sciences en directeur van het Nederlandse IOC Research Center. Zijn onderzoek spitst zich toe op blessurepreventieve programma’s en adviezen, zowel voor recreatieve als elite sporters.

Gino Kerkhoffs

Als hoogleraar en afdelingshoofd van de afdeling Orthopedische chirurgie en Sportgeneeskunde van het Amsterdam UMC heb ik een heerlijke baan, waarbij we binnen ons topreferente zorg met een sterk wetenschappelijk trackrecord combineren om de patiëntenzorg voortdurend te verbeteren. Een belangrijk speerpunt van de afdeling is de zorg voor de gezondheid en veiligheid binnen de (top)sport dat volledig is ingebed binnen ons IOC-research centrum.