Selecteer een pagina

Enkel- voetblessures

Op dinsdag 26 september trappen we de BIG5 reeks af met een masterclass over enkel- en voetblessures in het voetbal. Topexperts Gino Kerkohoffs en Evert Verhagen praten je in een middag bij over de nieuwste inzichten op het gebied van diagnostiek, behandeling en Return to Sport.

Programma

12.30 uur Registratie met inlooplunch

13.00 uur Diagnostiek

14.00 uur Pauze

14.15 uur Behandeling

15.15 uur Pauze

15.30 uur Return to Sport

16.30 uur Discussie en vragen

17.00 uur Informatieve rondleiding stadion

18.00 uur Einde programma

Datum

26 September 2023

Locatie

Johan Cruiff Arena
Amsterdam

Kosten

€250,- ex BTW

Accreditatie

4 punten (algemeen en sport)

SPREKERS

Evert Verhagen

Bewegingswetenschapper en in de wetenschappelijke wereld een gerenommeerde onderzoeker op het gebied van sportblessurepreventie. Hij is aan het Amsterdam UMC aangesteld als hoogleraar “Epidemiology of Sports, Physical Activity & Health”en is co-directeur van het Amsterdam Institute of Sport Sciences en directeur van het Nederlandse IOC Research Center. Zijn onderzoek spitst zich toe op blessurepreventieve programma’s en adviezen, zowel voor recreatieve als elite sporters.

Gino Kerkhoffs

Als hoogleraar in sporttraumatologie en afdelingshoofd van de afdeling Orthopedische chirurgie in het IOC-onderzoekscentrum in Amsterdam, combineer ik topreferente zorg met een sterk wetenschappelijk trackrecord om de patiëntenzorg voortdurend te verbeteren. Ik ben oprichter en voorzitter van het Academisch Centrum voor Evidence based Sports Medicine (ACES) en oprichter en co-voorzitter van de Amsterdamse samenwerking voor gezondheid en veiligheid in sport (ACHSS).