Fysio in Business

Lage vergoedingen, veel administratie, weinig doorgroeimogelijkheden. De fysiotherapie staat de afgelopen jaren onder druk. Met als gevolg dat veel (beginnende) fysiotherapeuten uit het vak stappen. Hoe bieden we deze uitdagingen het hoofd? Wat kun je doen om personeel vast te houden? En hoe kun je minder afhankelijk worden van zorgverzekeraars?

Tijdens deze businessclass voor fysiotherapeuten gaan we in op dit soort vraagstukken. In één dag praten we je bij over de belangrijkste management vaardigheden die jij als ondernemende fysiotherapeut nodig hebt om een toekomstbestendige en succesvolle praktijk op te bouwen!

Programma

08.45 uur ontvangst en registratie

09.30 uur Blok 1: Toekomst van de zorg

11.00 uur Pauze

11.30 uur Blok 2: Leiderschap, verandering en gedrag

13.00 uur Lunch

14.00 uur Blok 3: Ondernemen binnen de fysiotherapie

15.30 uur Pauze

16.00 uur Blok 4: Hoe overtref je de verwachtingen van de patiënt?

17.30 uur Einde programma: netwerkborrel

Doelgroep

Fysiotherapeuten – praktijkmanagers – praktijkeigenaren – bestuurders

Datum & Locatie

Donderdag 4 april 2024
AFAS Theater Leusden

Accreditatie

6 punten

Kosten

Reguliere prijs €950,-
Kortingstarief €850,-
(vrijgesteld van BTW)

Informeer naar onze groepskorting als je met collega’s wilt komen: info@fysioflix24.nl

SPREKERS & ONDERWERPEN

Blok 1: Toekomst van de zorg

Hoe houden we de zorg goed, toegankelijk en betaalbaar in de toekomst? Zorgvisionair Marcel Levi zal tijdens het eerste blok ingaan op deze vraag. Als gerenommeerd arts en bestuurder heeft hij bijgedragen aan de verbetering van de medische zorg en de ontwikkeling van innovatieve benaderingen voor de toekomst van de gezondheidszorg. Zijn inzichten hebben een blijvende impact gehad op de manier waarop we kijken naar de uitdagingen en kansen binnen de gezondheidszorg, met een voortdurende toewijding aan het streven naar hoogwaardige, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.

Blok 2: Leiderschap, verandering en gedrag

Ben Tiggelaar is een bekende Nederlandse auteur, spreker en expert op het gebied van leiderschap, gedragsverandering en management. Zijn werk heeft een aanzienlijke invloed gehad op het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling in Nederland en daarbuiten. Met zijn seminar MBA in één dag heeft hij talloze professionals geïnspireerd en geholpen om effectiever te leiden en te veranderen. Voor deze businessclass heeft hij zich verdiept in de wereld van de fysiotherapie. Doe er je voordeel mee!

Blok 3: Ondernemen binnen de fysiotherapie

Ron Haanschoten is een ondernemende fysiotherapeut, die naast zijn praktijk diverse coöperaties en ondernemingen opzette. Hij ijvert onvermoeibaar voor nieuwe businessmodellen, wijst op de noodzaak om meer uit innovaties te halen en wil de kwaliteiten van fysiotherapie nog beter zichtbaar maken. Samen met Daniël Buth (tevens fysiotherapeut en ondernemer) zal hij uitleggen hoe je het vak meer vanuit een businessmodel kunt benaderen.

Blok 4: Hoe overtref je de verwachtingen van de patiënt?

Jos Burgers is een Nederlandse spreker, auteur en expert op het gebied van klantgerichtheid en klantloyaliteit. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in marketing en heeft zich gespecialiseerd in het begrijpen van de behoeften van klanten en hoe bedrijven deze behoeften kunnen vervullen om een sterke klantrelatie op te bouwen. Tijdens deze businessclass voor fysiotherapeuten geeft hij met de nodige humor tips en tops over hoe je een goede relatie kunt opbouwen met patiënten.

initiatiefnemer & dagvoorzitter

Daniël Buth is fysiotherapeut en praktijkeigenaar van FysioNieuwland. Hij volgt op dit moment een Master of Business Administration (MBA) aan de Academica University of Applied Sciences waar hij onderzoek doet naar innovatieve en toekomstbestendige verdienmodellen binnen de zorg in het algemeen en binnen de fysiotherapie in het bijzonder. Hij weet als geen ander tegen welke problemen je aan kunt lopen als praktijkeigenaar. Als initiatiefnemer van deze businessclass zal hij de rol van dagvoorzitter op zich nemen.

AFAS Theater leusden