BIG5 Voetbalblessures

In het najaar organiseert Fysioflix een reeks masterclasses over voetbalblessures. We hebben de 5 meest voorkomende blessures voor je geselecteerd, te weten: enkelblessures, knieblessures, hamstringblessures, heup- en liesblessures. De masterclasses vinden plaats bij verschillende Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) en staan onder leiding van clubfysiotherapeuten, clubartsen, orthopeden en bewegingswetenschappers. Deze reeks geeft je een uniek inkijkje in de sport medische begeleiding binnen het profvoetbal en laat zien hoe je deze inzichten ook kunt gebruiken bij de behandeling van amateursporters.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over de verschillende programma’s en om je aan te melden.

Aanmelden big5

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere masterclasses via de afbeeldingen hierboven. Wil je de hele reeks bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande button en ontvang 20% korting.

kan ik ook een abonnement afsluiten?

Ja dat kan. Met ons abonnement krijg je toegang tot alle webinars en mag je gratis deelnemen aan onze congressen. Maar het is niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Je kunt je ook aanmelden voor losse webinars en congressen.

Abonnement

€600 / per jaar (ex. btw)

    24 punten per jaar
    Toegang tot alle webinars
    Gratis deelname congressen*

*De tweedaagse masterclasses en de BIG5 masterclasses vallen buiten het abonnement.